LIVE: http://live.time4results.com/yu/2019/jyvaskyla/

Tervetuloa Jyväskylään

Jyväskylän Motonet GP kuuluu EA Area Permit Meetings -sarjaan.

Suomen parhaat naispika-aiturit samalle viivalle!

Motonet GP:n toinen kilpailu on Jyväskylässä 19.6. A-lajit Harjun kentällä ovat naisten 100 metrin aidat ja miesten pituushyppy.

Luvassa on kansallisesti yksi kovatasoisimmista naisten 100 metrin aitojen kilpailuista kautta aikain. Tasokas on myös miesten 110 metrin aidat, jossa Elmo Lakalle Elmo Lakalle ulkomaista vastusta on tullut antamaan Tiaan Kleynhans (RSA) ja Fredrik Ekholm (SWE). Elmo Lakan kesän tavoitteena on rikkoa Dohan MM-kisojen tulosraja 13,46.

Naisten pika-aidoissa nähdään Nooralotta Neziri, Matilda Bogdanoff, Reetta Hurske, Annimari Korte ja Lotta Harala. Kansainvälisesti kovatasoisten suomalaisaitureiden kanssa viivalle astuu valkovenäläinen Elvira Herman. Hän voitti Berliinin yleisurheilun EM-kisoissa vuonna 2018 pika-aitojen Euroopan mestaruuden ajalla 12.67. Valkovenäläisaituri on tänä vuonna juossut matkan aikaan 12,84.

Simo Lipsanen vaihtaa Jyväskylässä toviksi kolmiloikasta pituushypyn pariin ja haastaa pituuden erikoismiehiä kuten Roni Ollikaista, Arttu Pajulahtea, Kristian Bäckiä ja Eero Haapalaa.